top of page
Search

Stockholmsbesök

This post is in Swedish, click here if you prefer the English version

Sverige, jag kommer hem!


Jag är så glad att kunna berätta att er rödhåriga favoriteskort kommer tillbaks till Sverige i sommar! Det är alldeles för länge sen jag hade möjlighet att komma hem. Livet i London är hektiskt (på ett positivt sätt!). Medans jag har varit borta har jag fått en välförtjänt befordran i min "vanliga" karriär, vilket jag är väldigt stolt över. Tyvärr har det betytt att jag inte har haft så mycket tid över för min favorithobby, vilket gör den ännu mer intressant... som hobbyeskort har jag turen att kunna välja kvalitet över kvantitet. Mitt Stockholmsbesök är mer av en semester än en arbetsresa, men eftersom jag ändå är där och har lite tid över, vore det härligt och spännande att träffa några få utvalda nya människor!

Vem är Annie?

För er som inte redan känner mig: Hej! Trevligt att träffas! Jag är en naturligt rödhårig eskort som har specialexpertis i GFE, undergivenhet och dominans. Jag är vanligtvis baserad i London och uppskattar spännande möten med nya människor. Jag döljer mitt ansikte på internet på grund av min karriär och mina klienters diskretion (många möten har även ett socialt inslag), men det är ett av mina bästa drag. Jag får också många komplimanger för min naturliga kropp med mjuka, kvinnliga kurvor och min lena fräkniga hud, och självklart mitt naturligt kopparfärgade och långa hår. Jag är "duktig flicka" med väldigt stygga hemligheter. Jag blir alltid väldigt upphetsad när sitter vid mitt skrivbord med sexiga underkläder under mina arbetskläder och tänker på att jag ska vidare på äventyr på ett lyxigt hotellrum efter att min "vanliga" arbetsdag tagit slut. I min nya hemstad har jag fått ett fantastiskt rykte om största möjliga diskretion och oförglömliga upplevelser.

Det finstilta


- Jag finns tillgänglig från den 1e till 4e Augusti i Stockolm för incalls och outcalls. Min tillgänglighet är mycket begränsad och jag kommer bara ha tid för ett fåtal utvalda gentlemen.

- Min specialitet är flickvänsupplevelse (GFE) samt BDSM (både undergivenhet och dominans) Jag älskar middagsdejter och längre bokningar och kommer vara tillgänglig för en övernattning. Jag prioritera längre bokningar: även om kortare möten är spännande, föredrar jag längre bokningar så vi kan lära känna varann lite bättre.

- Jag vet inte om eller när jag kommer tillbaka, så kontakta mig så snart du kan!

- Diskretion är väldigt viktigt för mig. Du kan vara säker på att jag respekterar din integritet och ditt privatliv, och jag förväntar mig detsamma tillbaks. En hemlighet är smaskigast när den är välbevarad! Är du redo att planera ett möte? Skriv till mig via min kontaktsida, så vi kan börja ordna vårt äventyr.

Om du vill lära känna mig ännu bättre, besök mig på twitter!

Längtar till att träffa dig!

Annie

159 views0 comments

Comments


bottom of page